Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Zet de sfeer erin en drink gratis met Gangmakerssociety

05/06/2018 Gratis Diensten, Gratis Producten
Gratis drank Gangmakersociety

Feest jij er graag op los, maar liever niet tot in de vroege uurtjes?

Dan is Gangmakerssociety helemaal iets voor jou! De app werd gecreëerd om mensen vroeger naar bars en kroegen te halen, zodat zij het feestje op gang trekken in ruil voor gratis drank.

De bedoeling is om cafés vroeger te vullen en mensen te laten zien dat je ook voor middernacht al ergens terecht kan voor een drankje en sfeer.

Je kan je aanmelden om Gangmaker te worden op de website. Je selecteert je regio en geeft je geboortedatum in. Daarop worden er 200 mensen uitgekozen per plaats die gratis een drankje mogen gaan halen en het feestje kunnen beginnen.

Iets voor jou?


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

  Als eerste op de hoogte?


  Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

  Gratis.be Tiplijn

  Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

  Laat het ons weten via de tiplijn!  Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!