Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Zeppe & Zikki geven 100.000 gratis doeboekjes weg

04/06/2018 Gratis Producten, Gratis Spelletjes, Vrijetijdsbesteding
Zeppe Zikki Doeboekjes Gratis

Zeppe en Zikki vieren hun 10e verjaardag en delen voor de gelegenheid liefst 100.000 exemplaren van hun super leuke doeboekjes uit.

Dé verkeershelden van Vlaanderen helpen je kids al 10 jaar lang met tips om veilig het verkeer door te komen. Zijn jouw kinderen ook verslingerd aan de doldwaze avonturen die ze beleven in hun eigen televisieserie bij VTM KIDS? Of misschien ken je ze wel van hun hits met Urbanus, Regi en Jacques Vermeire?

Het duo heeft in Vlaanderen op een ludieke manier veiliger verkeer onder de aandacht gebracht. In het teken van hun feestelijke verjaardag delen ze nu dus ook boekjes over het verkeer uit. Daarmee kunnen kinderen volop puzzelen, quizzen, uitdagingen aangaan, vlogtips krijgen en nog veel meer.

Als je voor de klas staat of je inzet voor een jeugdbeweging, kan je de boekjes boordevol leuks voor de voltallige groep bestellen.

Gewoon het formulier invullen!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

  Als eerste op de hoogte?


  Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

  Gratis.be Tiplijn

  Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

  Laat het ons weten via de tiplijn!  Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!