Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Vrijblijvende vochtdiagnose via Batiportaal

Aanbieding afgelopen 23/06/2018 Geld besparen, Gezondheid/verzorging, Gratis Diensten
Batiportaal gratis vochtdiagnose

Last van vocht in huis? Laat het niet aanslepen. Vocht in de muren trekt niet zomaar vanzelf weg. In feite wordt het alleen maar erger als je niet ingrijpt.

Vraag nu een gratis vochtdiagnose aan via Batiportaal. De experts kennen het probleem vanbinnen en vanbuiten, letterlijk en figuurlijk. Zij kunnen dan bepalen of vochtbestrijdingsmaatregelen nodig zijn of niet. Momenteel kan je trouwens tot € 750 premie krijgen voor de bestrijding van vocht!

Waarom moet je vocht in huis behandelen? Onderzoek heeft aangetoond dat mensen die in een huis met vochtproblemen wonen 66% meer gezondheidsproblemen hebben. Denk aan allergieën, onstekingen van de luchtwegen en eczeem. Verder kan je je energiefactuur met 20% verlagen door vocht aan te pakken. Vocht in muren verlaagt namelijk de temperatuur, waardoor je de chauffage hoger moet zetten.

Vochtproblemen? Wacht niet langer en vraag een gratis vochtdiagnose aan!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!