Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Vraag gratis een kredietrapport aan

12/11/2016 Gratis Diensten

Als bedrijf wil je met een gerust hart zaken kunnen doen. Het is dus belangrijk om te weten met wie je in zee gaat zodat je zelf niet in moeilijkheden geraakt.

Wanbetaling door klanten en leveranciers is namelijk één van de meest voorkomende oorzaken van financiële problemen voor bedrijven. Check dus zeker eerst de kredietwaardigheid van je zakenrelatie.

Nu kan je heel snel en volledig gratis een kredietrapport aanvragen. Het enige wat je moet doen is de naam van het bedrijf invullen en het land waar deze zich bevindt. Daarna krijg je binnen de 5 minuten een kredietcheck van desbetreffend bedrijf in je mailbox.

Neem dus geen risico’s meer en vraag gratis en snel een kredietrapport aan.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!