Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Voorkom rendementsverlies op jouw zonnepanelen

18/12/2017 Kortingen
Zonnepaneel Reiniging Groepsaankoop

Vuile zonnepanelen of een verouderde omvormer? Zonder dat je het weet, verlies je misschien wel 20% rendement door slecht onderhoud van jouw zonnepanelen.

Het is tijd om naar jouw installatie te laten kijken en een degelijk onderhoud te laten uitvoeren. Dat kan nu bijzonder voordelig dankzij deze groepsaankoop bij Starky.

Schrijf je nu in om meer informatie te ontvangen over de reiniging door Starky.

Dit is volledig vrijblijvend, maar je krijgt hierdoor wel 10% korting als je de reiniging laat uitvoeren. Enige voorwaarde? Dat je je inschrijft voor het einde van het jaar!

Starky is specialist in het reinigen van zonnepanelen. Dankzij hun onderhoud zijn jouw zonnepanelen een langer leven beschoren en blijft het rendement optimaal.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

  Als eerste op de hoogte?


  Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

  Gratis.be Tiplijn

  Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

  Laat het ons weten via de tiplijn!  Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!