Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Verras iemand met een gratis persoonlijke tissuekaart

Aanbieding afgelopen 13/11/2016 Gratis Producten

Tijdens deze koude wintermaanden worden we weleens wat vaker ziek.

Om jouw geliefde zieke vriend of vriendin een hart onder de riem te steken, kan je nu een gratis tissuekaart maken. Zo kan je er op een originele en persoonlijke manier voor zorgen dat jouw zieke vriend of vriendin zich toch een klein beetje beter voelt.

Je kan nu online een leuke foto uploaden die je op het kaartje wilt plaatsen en je schrijft er een persoonlijk tekstje bij. Daarna hoef je helemaal niets meer te doen. De kaart wordt afgeprint en per post opgestuurd naar jouw vriend of vriendin en dit volledig gratis.

Bij de kaart zitten een aantal Kleenex Balsam tissues en ook een kortingsbon van € 1,00 voor een pak Kleenex Balsam tissues of zakdoeken.

Als dank voor het maken van je toffe kaart ontvang je zelf ook een kortingsbon van € 1,00 en maak je ook nog eens kans op een cadeaucheque t.w.v. € 250!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Eén reactie op “Verras iemand met een gratis persoonlijke tissuekaart”

  1. Kris De Jonghe schreef:

    Veel beterschap!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!