Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Verhuur je wagen en verdien elke maand honderden euro’s

16/11/2016 Gratis Geld

Heb je een auto die je toch niet zoveel gebruikt? Verhuur hem dan met CarAmigo. Zo brengt hij ook nog iets op.

CarAmigo is een dienst voor mensen die af en toe een auto nodig hebben. Je kan er auto’s huren van mensen in je buurt, maar ook je eigen auto te huur zetten.

Je kan tussen de 15 en 50 euro per dag krijgen voor je wagen. Indien je je wagen een tiental dagen per maand verhuurt, kan dat wel tellen. Toch mooi meegenomen als je je wagen die dagen niet zal gebruiken.

CarAmigo werkt uitsluitend met zorgvuldig gecontroleerde profielen. Alle wagens krijgen een Omniumverzekering en genieten 24/24 pechverhelping. Zo ben je zeker dat er niets zal gebeuren met je auto.

Heb je af en toe een auto nodig, maar niet elke dag? Schrijf je in bij CarAmigo en huur een wagen van een particulier in je buurt. Zo heb je een auto wanneer jij er één nodig hebt.

Uiteraard kan je ook zonder wagen bij CarAmigo terecht. Dit is zeer voordelig, aangezien je dan geen vaste kosten hebt zoals verzekering of onderhoud. Maak dus snel een account aan bij CarAmigo. Zo heb je steeds een auto die je kan gebruiken.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

  Als eerste op de hoogte?


  Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

  Gratis.be Tiplijn

  Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

  Laat het ons weten via de tiplijn!  Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!