Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Vademecum tandpasta 100% terugbetaald

15/06/2016 100% Terugbetaald

Koop nu Vademecum tandpasta en krijg je aankoop 100% terugbetaald.

Winkel: Kruidvat

Geldig tot: 19 juni 2016

Laat je tanden weer blinken als nooit tevoren met de Vademecum tandpasta! Koop de tandpasta bij Kruidvat en krijg het aankoopbedrag volledig terugbetaald!

Je dient je aanvraag te versturen voor 11/07/2016.

Product: Vademecum tandpasta

In de winkel: Het actieformulier hangt bij het product of aan de kassa.

Wat moet je opsturen: Het originele formulier met vermelding van je naam/adres/taal/bankrekening/bank/barcode/origineel kassaticket met datum/bedrag /product omcirkeld.

Portokosten ook terugbetaald: nee

Adres om formulier naartoe te sturen: VADEMECUM KRUIDVAT, c/o HighCo DATA, Postbus 06786, 1733 Asse.

Slechts 1 terugbetaling per gezin, adres en bankrekeningnummer.

We raden aan om een kopie/scan van je aanvraag en kassaticket te maken en bij te houden tot het bedrag terug op je bankrekening staat.

Geldig in Kruidvat - Geldig tot 19/06/2016 - Aanvragen voor 11/07/2016


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties (3)

  • gerda buffel schreef:

    Hoe kan ik een product terugbetaald krijgen als de originele actiefolders niet meer voorradig zijn in de winkel ? Mvg Gerda

  • gerda buffel schreef:

    Ik heb op 6-3 bij het kruitvat Brugge de tandpasta gekocht, de flyers waren niet meer voorradig . Op maandag 8-3 waren de flyers bij kruitvat zedelgem al verwijderd. Hoe kan ik alsmede mijn tandpasta nog terugbetaald krijgen. Mvg Gerda Buffel

  • Servaes carinne schreef:

    Jammer dat ze door geen info gegeven de mensen op t verkeerde been zetten.Geef voldoende en afdoende info ter plaatse voor je artikel koopt maar Neen,er staat enkel volledig terugbetaald zonder boe of ba.Dat noem ik de mensen valselijk te laten kopen in de waan dat ze de som terug betaald krijgen,Jammer ,nooit koop ik nog een artikel van vademecum

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!