Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!


tomaten

Ben jij op zoek naar tomaten?
Gratis.be verzamelt alle aanbiedingen en websites die met tomaten te maken hebben. Wij garanderen dat wat we als gratis aanduiden, ook echt gratis is! 
 

Een nieuwe week betekent ook nu weer dat je 4 producten 100% terugbetaald krijgt in bonuspunten bij Carrefour Hyper of Planet. Opgelet, de actie is enkel geldig op maandag 11 september.

In de 100% aanbiedingen-pot zitten deze week 4 producten van het merk Carrefour: bio appelcake, kroepoek, plattekaas natuur en een potje halfgedroogde tomaten.

Zo spaar je toch maar weer lekker € 8,42 uit. De aanbiedingen blijven beperkt tot één product per bonuskaart en per gezin en dit bij een minimum aankoopbedrag van € 15.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.
grand italia

Grand’Italia biedt een nieuw assortiment aan van natuurlijke tomatenbasis producten die je helpen om heerlijke zelfgemaakte sauzen te bereiden. De tomatenbasis is gemaakt van zongerijpte Italiaanse tomaten, zonder toegevoegde suikers en conserveermiddelen.

Ga nu naar de winkel en krijg je aankoop 100% terugbetaald!

Product: Grand’Italia Salsa Rustica 350g, Grand’Italia Polpabella 350g of Grand’Italia Passata Classica 350g.

Winkel: Alle winkels.

Wat moet je doen: Koop het product en upload je kassaticket.

Voorwaarden: Slechts 1 terugbetaling per gezin, adres en bankrekeningnummer.

Geldig tot: 28 mei 2017 of wanneer het maximaal aantal cashbacks is bereikt.

Tip: We raden aan om een kopie/scan van je aanvraag en kassaticket te maken en bij te houden tot het bedrag terug op je bankrekening staat.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Heinz deelt gratis tomatenzaadjes uit. De ketchupfabrikant wil jou en je familie stimuleren om tomatenzaadjes te laten uitgroeien tot ware tomatenplanten.

Vul meteen je gegevens in zodat je zo snel mogelijk kan beginnen met tuinieren. Misschien maakt Heinz uiteindelijk wel ketchup met de tomaten die jij hebt ‘grootgebracht’!

Gewoon enkele foto’s van je zelfgekweekte tomaten(plant) posten op de facebookpagina van Heinz Tomato Ketchup volstaat om kans te maken op een unieke fles ketchup!

De actie loopt nog tot 10 maart. Dagelijks worden er 200 zakjes met tomatenzaadjes uitgedeeld aan de eerste 200 aanvragers van die dag. In totaal worden er 5.000 zakjes weggegeven.

Wij kregen bericht dat alle tomatenzaadjes intussen al op zijn voor vandaag 03/03/2017 (na het versturen van onze nieuwsbrief). Vul vandaag nog niet je gegevens in, probeer het morgenochtend opnieuw!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Koop een duopack dubbel geconcentreerde tomatenpuree van Elvea en krijg het aankoopbedrag volledig terugbetaald via de website myShopi.Opgelet, deze actie is enkel geldig voor nieuwe leden van MyShopi!

Winkel: eender welke winkel

Het principe is eenvoudig: maak een foto van je kasticket (volledig en leesbaar), geef het nummer van de streepjescode in en vul tot slot je bankrekeningnummer en persoonlijke gegevens in.

Je krijgt meteen een bevestiging van je aanvraag en binnen de zeven dagen staat het geld  al op je rekening.

De tomatenpuree van Elvea komt zeker van pas in de keuken! Maak er een lekkere tomatensaus mee of verwerk ze in je spaghettisaus!

Product: Duopack dubbel geconcentreerde tomatenpuree van Elvea

In de winkel: Je hoeft niet te letten op flyers, coupons of dergelijke.

Hoe je terugbetaling aanvragen op myShopi.be: Maak een foto van je kasticket (volledig en leesbaar), geef het nummer van de streepjescode in en vul tot slot je bankrekeningnummer en persoonlijke gegevens in.

Slechts 1 terugbetaling per persoon, GSM nummer, e-mailadres en bankrekeningnummer.

Je krijgt meteen een bevestiging van je aanvraag per mail en ook een melding wanneer de terugbetaling werd uitgevoerd.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

geld besparenDe crisis is nog lang niet voorbij.

Als je niet meer helemaal uitkomt met je maandelijkse salaris, en dit steeds krapper begint te worden, kun je op veel manieren geld besparen, maar het meest voor de hand liggende is om in en om je huis te beginnen. Er zijn hier genoeg manier om geld te besparen en minder uit te geven voor de dagelijkse bezigheden en benodigdheden.

Ook al heb je een vaste telefoon waarvoor je al een aanbieder hebt, is het altijd handig om een middagje te gaan zitten en aanbieders te vergelijken. Vaak is het zo dat we gemak boven alles zetten en ons er verder niet om bekommeren. Toch loont het om even aanbieders op een rijtje te zetten en te kijken wie per maand goedkoper is, of gunstigere aanbiedingen heeft. Misschien kan je wel internet en telefoonaansluiting bij 1 en hetzelfde bedrijf afnemen.

Kleine dingetjes die in en om je huis kapot zijn kun je beter zelf maken dan een reparateur of loodgieter te laten komen. Lees je op internet een beetje in, zoek desnoods naar een handleiding (bv op Youtube: uitleg en beeld!) hoe een bepaald iets te repareren is en probeer het eens. Misschien is het wel veel makkelijker opgelost dan je dacht en bespaar je zo dure voorrijkosten. Vraag desnoods de buurman die de kraan even repareert in ruil voor een pintje.

Als je de mogelijkheid en de ruimte ervoor hebt, is het heel handig om zelf je groente en/of fruit in de tuin te verbouwen. Op zich heeft het niet zo heel veel plek nodig. Het duurt even totdat je je eigen tomaten of komkommers kunt oogsten, maar het geeft in ruil wel een gevoel van voldoening, als je het grotendeel van je ingrediënten gewoon uit de tuin kunt halen. Op lange termijn is het ook veel goedkoper. Als je de ruimt er niet voor mocht hebben, kun je het beste in de winkel alleen groente en fruit kopen dat van het huidige seizoen is. Dit is veel goedkoper en ook verantwoorder. Het heeft namelijk geen zin om in de winter een bak aardbeien uit Spanje te kopen voor €4, terwijl je in de zomer Belgische aardbeien voor €1,50 kunt kopen.

Maak er een gewoonte van om de reclamefolders regelmatig door te kijken. Als je uit de aanbiedingen een menu kunt samenstellen bespaar je een hoop geld. Als het houdbare dingen zijn, kun je ze eventueel invriezen en er later iets van maken. Nog een optie is om wat extras te kopen van producten die in de aanbieding zijn en hier voor twee dagen iets van te maken.

Denk na voordat je je vermeende afval weggooit. Er zijn heel veel dingen die je met wat creativiteit weer tot iets nieuws kunt omtoveren.

Als je een nieuw apparaat aanschaft, is het altijd handig om van te voren even te vergelijken welke energiebesparend werkt, en welke het goedkoopst is (of een combinatie van de twee). Soms kun je ook een iets duurder apparaat kopen, waarvan je weet dat het op lange of korte termijn energiebesparender is dan de goedkope variant, die energie opslokt. Zo komt je na aanschaf niet voor verrassingen te staan.Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!