Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!


thriller

Ben jij op zoek naar thriller?
Gratis.be verzamelt alle aanbiedingen en websites die met thriller te maken hebben. Wij garanderen dat wat we als gratis aanduiden, ook echt gratis is! 
 

Wist je dat de maand juni gelijk staat aan de maand van het Spannende Boek? En uiteraard zijn ze dit bij ECI niet vergeten!

Koop er nu voor minimum 25 euro aan Nederlandstalige boeken en ontvang bovenop je bestelling de thriller ‘Iris was haar naam volledig gratis!

Auteur van deze meeslepende thriller is Toni Coppers.

De actie loopt nog heel de maand juni, maar hier geldt het op = op principe! Snel zijn is dus de boodschap.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Aan gratis reclame voor de Vlaamse film Welp geen gebrek de laatste weken! De horrorfilm kwam extra in de aandacht toen bleek dat de film voor alle leeftijden toegankelijk was.

Ook regisseur Jonas Govaerts, die met de langspeelfilm Welp meteen aan zijn proefstuk toe was, kon het ook moeilijk geloven…

Wil je toch graag naar de film gaan kijken met je zoon of dochter, moet je deze week zeker Humo kopen. Je krijgt er een gratis ticket voor de film Welp bij.

Deze huiveringwekkende horrorfilm speelt zich af op een scoutskamp in de Ardennen. Hoofdrolspeler Sam merkt in het bos al snel op dat er iets niet pluis is en ontdekt een mysterieuze boomhut, bewoon door een verwilderd en gemaskerd boskind. Kai blijkt het hulpje te zijn van een psychopaat…

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Uitgeverij Lannoo is in een vrijgevige bui, want via onderstaande link kan je het gratis e-book Luxepaardjes met een waarde van 15,99 euro aanvragen!

Auteur van deze bloedstollende thriller is Tille Vincent, die we onder meer kennen als schrijver van de boekenreeks van Code 37.

De hoofdrol wordt vertolkt door de flamboyante Henry, die het als single lastig heeft om haar leven op de rails te krijgen.

Wanneer ze de opdracht krijgt om als ghostwriter de biografie te schrijven van een steenrijke mediatycoon, komt het verhaal pas echt op gang.

Tijdens een van de interviews met deze steenrijke Natal, worden ze gestoord door een naakt meisje. Wanneer Henry later verneemt dat de jonge vrouw spoorloos verdwenen is, bijt ze zich helemaal vast in de zaak.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

dodelijke hobbyDodelijke hobby gaat over André Lourier die de kerstdagen rustig wil doorbrengen.

Hij past op de afgelegen villa van een nicht die met haar man op wintersport is. Door zijn nalatigheid wordt er ingebroken. Aanvankelijk hoopt Lourier dat de recherche de zaak oplost voor zijn nicht terugkeert.

Maar als blijkt dat de politie onder leiding van rechercheur Petersen druk is met een onderzoek naar een drievoudige moord, moet hij een andere oplossing bedenken. Hij beseft daarbij niet dat hij zelf in groot gevaar verkeert.

Spanning, mysterie, humor en een vleugje romantiek verpakt in kerstsfeer!

Het e-boek bevat ook een kortingsbon die vijf euro korting geeft bij de aanschaf van drie andere delen uit de serie.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.


Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!