Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!


roman

Ben jij op zoek naar roman?
Gratis.be verzamelt alle aanbiedingen en websites die met roman te maken hebben. Wij garanderen dat wat we als gratis aanduiden, ook echt gratis is! 
 

bookspot kortingen wintersolden

Last met inslapen of weet jij soms niet wat te doen op een druilerige zondagnamiddag? Lees nog eens een goed boek en ga dit jaar voor een digitale detox!

En je moet er zelf je broek niet aan scheuren want vorig weekend zijn de wintersolden gestart, ook bij BookSpot. De kortingen op boeken uit deze webshop lopen nu op tot 70%!

Historische non-fictie, een kookboek of strip voor de kids, voor enkele euro’s kan je deze leuke boeken nu op de kop tikken. En op e-books en cd’s kan je momenteel ook profiteren van hoge kortingen, tot maar liefst 60%. 

Nog eens een goede roman of leerrijk boek lezen? Shop online bij BookSpot en geniet van de extreem lage prijzen!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.
gratis e-book bij Humo

Of je nu bezeten bent van cultuur, muziek en film, graag op de hoogte bent van maatschappelijke kwesties, de Belgische en internationale politiek… in Humo vind je wekelijks wel een artikel dat je interesseert. En mocht dat niet het geval zijn, is er nog altijd de handige tv-gids in het weekblad.

Daarbovenop deelt het magazine regelmatig cadeautjes uit aan zijn lezers. Ook bij de Humo die vanaf dinsdag 7 november 2017 bij de krantenboer ligt, krijg je weer zo’n geschenk.

Naar aanleiding van de nakende uitreiking van de ECI Literatuurprijs doet Humo je jouw favoriet cadeau in de vorm van een e-book. Het gratis e-book download je met de unieke code op de flap rond de Humo van 7 november.

Je hebt de keuze uit de volledige shortlist:

  • ‘Yucca’ van Peter Terrin
  • ‘De Waren’ van Daniël Rovers
  • ‘Eindeloos Eiland’ van Huub Beurskens
  • ‘Halleluja’ van Annelies Verbeke
  • ‘De Mensengenezer’ van Koen Peeters
  • ‘Noodweer’ van Marijke Schermer

Leesplezier verzekerd op gezellige winteravonden!

Je moet de code wel ten laatste activeren op 13 november 2017.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Wist je dat de maand juni gelijk staat aan de maand van het Spannende Boek? En uiteraard zijn ze dit bij ECI niet vergeten!

Koop er nu voor minimum 25 euro aan Nederlandstalige boeken en ontvang bovenop je bestelling de thriller ‘Iris was haar naam volledig gratis!

Auteur van deze meeslepende thriller is Toni Coppers.

De actie loopt nog heel de maand juni, maar hier geldt het op = op principe! Snel zijn is dus de boodschap.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

dodelijke hobbyDodelijke hobby gaat over André Lourier die de kerstdagen rustig wil doorbrengen.

Hij past op de afgelegen villa van een nicht die met haar man op wintersport is. Door zijn nalatigheid wordt er ingebroken. Aanvankelijk hoopt Lourier dat de recherche de zaak oplost voor zijn nicht terugkeert.

Maar als blijkt dat de politie onder leiding van rechercheur Petersen druk is met een onderzoek naar een drievoudige moord, moet hij een andere oplossing bedenken. Hij beseft daarbij niet dat hij zelf in groot gevaar verkeert.

Spanning, mysterie, humor en een vleugje romantiek verpakt in kerstsfeer!

Het e-boek bevat ook een kortingsbon die vijf euro korting geeft bij de aanschaf van drie andere delen uit de serie.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.


Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!