Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!


kleenex

Ben jij op zoek naar kleenex?
Gratis.be verzamelt alle aanbiedingen en websites die met kleenex te maken hebben. Wij garanderen dat wat we als gratis aanduiden, ook echt gratis is! 
 

gratis kleenex balsam

Blijf jij ook liever binnen met dit weer? Het waait dat het een aard heeft. Geen wonder dat je er snipverkouden van wordt.

Kleenex beurt je daarom op met deze gratis oppepbox. Zo ben je in een mum van tijd van die vervelende verkoudheid verlost!

Je ontvangt een gratis doos met Kleenex Balsam zakdoeken. Het enige wat je moet doen? Kleenex vertellen waar jij van opknapt.

Daarenboven krijg je ook nog eens een kortingsbon van € 1 op je volgende doos Kleenex Balsam.

Aangezien je jouw oppepbox thuis geleverd krijgt, hoef je er zelfs de deur niet voor uit!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Tijdens deze koude wintermaanden worden we weleens wat vaker ziek.

Om jouw geliefde zieke vriend of vriendin een hart onder de riem te steken, kan je nu een gratis tissuekaart maken. Zo kan je er op een originele en persoonlijke manier voor zorgen dat jouw zieke vriend of vriendin zich toch een klein beetje beter voelt.

Je kan nu online een leuke foto uploaden die je op het kaartje wilt plaatsen en je schrijft er een persoonlijk tekstje bij. Daarna hoef je helemaal niets meer te doen. De kaart wordt afgeprint en per post opgestuurd naar jouw vriend of vriendin en dit volledig gratis.

Bij de kaart zitten een aantal Kleenex Balsam tissues en ook een kortingsbon van € 1,00 voor een pak Kleenex Balsam tissues of zakdoeken.

Als dank voor het maken van je toffe kaart ontvang je zelf ook een kortingsbon van € 1,00 en maak je ook nog eens kans op een cadeaucheque t.w.v. € 250!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Ben je nog maar eens verkouden? Of laat je je tranen graag de vrije loop bij een emotionele film? Of hangen de handen van je kinderen vol spaghettisaus?

Een doos Kleenex komt dan altijd van pas! Maar het wordt eens zo leuk met een gepersonaliseerde tissueboxcover van Kleenex!

Start met de creatie van jouw eigen tissueboxcover op onderstaande link en voeg er nog een leuke foto of tekst aan toe en klaar is kees!

Binnen de twee weken ontvang je jouw ontwerp in je brievenbus met een kortingsbon van 1 euro voor je volgende aankoop van Kleenex zakdoekjes.

De actie loopt nog tot en met 15 maart of zolang de voorraad aan covers strekt.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.


Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!