Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!


kinepolis

Ben jij op zoek naar kinepolis?
Gratis.be verzamelt alle aanbiedingen en websites die met kinepolis te maken hebben. Wij garanderen dat wat we als gratis aanduiden, ook echt gratis is! 
 

gratis kinepolis verjaardag

Als je tegenwoordig naar de film gaat, ben je aardig wat euro’s kwijt… Een inkomticket gevolgd door nog wat popcorn en een frisdrank kost je al snel 20 euro!

Schrijf je daarom in op de MyKinepolis nieuwsbrief én zorg dat je MyKinepolis account voor minstens 80% ingevuld is.

In ruil ontvang je een gratis filmticket op je verjaardag. Dit ticket is zowel op je verjaardag zelf als de dag erna geldig.

Wil je dat ieder gezinslid op zijn of haar verjaardag een gratis ticket ontvangt, dan dien je voor elke persoon een account aan te maken.

Black Panther IXXI wanddecoratie

Ben jij ook zo’n Marvel fan? Kijk jij ook al lang uit naar de avonturen van de Black Panther na ‘Captain America: Civil War’?

Sinds vorige week draait Black Panther, de nieuwste Marvel film, in onze bioscopen. De film werd door alle critics, inclusief de Belgische pers, onthaald als een van de beste Marvel films tot nu toe.

Black Panther T’Challa keert in dit nieuwe avontuur terug naar het geïsoleerde, technologisch geavanceerde land Wakanda om zijn plaats als koning in te nemen. Hij wordt er echter zwaar op de proef gesteld wanneer een oude vijand opduikt. Bekijk hier de trailer.

Om het succes van de film te vieren en jouw Marvel collectie te vervolledigen, biedt Kinepolis je nu de kans om deze prachtige exclusieve wanddecoratie te winnen.

IXXI maakt hoogwaardige wanddecoratie bestaande uit kaarten en koppelstukjes en biedt eindeloze mogelijkheden in beeld, vorm en formaat. Om de hele Marvel collectie van IXXI te bekijken, klik hier!

Neem snel deel aan de wedstrijd en win een van de tien speciale Black Panther IXXI wanddecoraties t.w.v. € 29,50.

Waar wacht je nog op?

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.
Kinepolis Cinema Bezoek Gratis Wedstrijden

Met dit herfstweer is er niks leuker dan met z’n tweetjes of het hele gezin naar de film te gaan.

Neerploffen met je popcorn in de comfortabele bioscoopzetels, lichten uit en laat de film maar draaien!

Dankzij deze unieke wedstrijd van wedstrijden.be in samenwerking met Kinepolis, maak je nu kans op gratis bioscoopcheques.

Deelnemen kan nog tot 31 oktober 2017. Alvast heel veel succes!

De verse aardappelbereidingen van McCain? Ook goedgekeurd door Belgen!

Met de nieuwe promo-actie krijg je er nog heel wat voordelen bovenop: zo schenken ze je een Kinepolisticket bij een volle spaarkaart én maak je kans op een hittebestendige, gloednieuwe friteuse!

Hoe werkt het?

    • Na registratie ontvang je meteen een e-coupon van € 0,50.

 

    • Daarna heb je 2 maanden de tijd om minstens 6 McCain-producten uit het koelverse gamma uit te proberen. Bewaar jouw aankoopbewijzen hiervan!

 

    • Upload je aankoopbewijzen (kassaticket kan je inscannen of uploaden als JPEG of PDF).

 

    • Spaarkaart vol? Dan ontvang je een e-cinematicket van Kinepolis!

 

De eerste 100 deelnemers die de wedstrijdvragen juist beantwoorden én de schiftingsvraag zo correct mogelijk benaderen, krijgen een SnackTastic® van Fritel!


20 jaar nadat de cultklassieker Trainspotting in première ging, is er nu het vervolg: ‘Trainspotting 2‘. Alle oude bekenden zijn terug: Ewan McGregor, Ewan Bremner, Johnny Lee Miller en Robert Carlyle.

Wil jij deze film niet missen? Koop dan zeker de Humo van 7 maart. Humo geeft je namelijk een gratis ticket om naar deze topfilm te gaan kijken!

Met de bon en de actiecode kan je helemaal gratis je ticket online aanvragen. Vervolgens kan je tussen 7 maart en 14 maart gratis gaan kijken naar deze film in alle bioscopen van Kinepolis en UGC in Vlaanderen en Brussel.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Belgica, de langverwachte en alom bejubelde nieuwe film van Felix van Groeningen, kan je sinds woensdag bekijken in alle Belgische filmzalen.

Als je nog niet bent gaan kijken, koop je vandaag best De Standaard! Je krijgt er immers een gratis ticket voor deze topfilm bij!

Belgica kan nu al op heel veel positieve commentaren rekenen, en dat zowel bij het grote publiek als bij filmcritici in binnen- én buitenland.

De film vertelt het verhaal van twee broers die een bruin café ombouwen tot Belgica, een zelfverklaard oord van verderf waar de de rock ’n roll van de muren spat. Zo wordt Belgica in een mum van tijd de place to be in het Gentse uitgaansleven, tot het nachtleven stilaan zijn tol begint te eisen…

Je voucher voor het gratis filmticket zit zaterdag in het hart van dS Weekblad. Met het ticket kan je van 7 tot en met 10 en van 14 tot en met 17 maart gratis naar Belgica gaan kijken in één van de deelnemende bioscopen.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Wil je graag naar de allernieuwste James Bond? Of zit je al vol ongeduld te wachten tot de laatste Hunger Games-film uitkomt?

Haast je dan naar de winkel en koop 7 Lu producten voor een minimum aankoopbedrag van 10 euro.

In ruil voor deze aankoop (alle Lu producten moeten op hetzelfde kassaticket staan) ontvang je van Lu een gratis filmticket!

De actie loopt nog tot 15 december of zolang de voorraad van 20.000 filmtickets strekt.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Laat jij je net als ons helemaal meeslepen door de wondere wereld van Disney?

Dan heb jij in de loop der jaren misschien wel een favoriete Disney figuur uitgekozen?

Met deze leuke quiz kom jij te weten welk Disney karakter het best bij jou past en zie je meteen of jouw keuze overeenstemt.

En je kan er nog een leuke prijs mee winnen ook! We geven willekeurig verschillende filmtickets van Kinepolis weg.

Doorloop de 10 ABC-vragen en stuur een mailtje naar info@gratis.be met vermelding van jouw Disney karakter én jouw gegevens.

Als onze onschuldige hand jou uit de inzendingen haalt, win je een duoticket van Kinepolis. De winnaars worden eind september bekendgemaakt.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Op dinsdag 8 april is het Free Cone Day bij Kinepolis en je zal er zeker geen spijt van krijgen!

Op vertoon van de bon die je op onderstaande link kan afprinten, ontvang je een gratis potje Ben&Jerry’s ijs van 150 ml!

Deze voucher kan je enkel inwisselen in de Kinepolis Shop en dit enkel op dinsdag 8 april. Laat het smaken!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

De Kinepolis Group heeft zondag 24 november uitgeroepen tot Marina-dag, en dit naar aanleiding van de nieuwe gelijknamige langspeelfilm van Stijn Coninx.

Op vertoon van de identiteitskaart mag al wie de naam Marina draagt op 24 november gratis de film bijwonen in een Kinepolis-bioscoop naar keuze.

De film Marina vertelt het levensverhaal van de Italiaans-Limburgse zanger Rocco Granata die in 1959 een hit scoorde met het liedje ‘Marina’.

Marina heeft inmiddels de kaap van 100.000 bezoekers overschreden en staat op nummer één in de Vlaamse bioscopen.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Naar aanleiding van het 40ste Filmfestival van Gent mogen alle Gentenaars op zaterdag 12 oktober gratis naar de filmvoorstelling Inuk. De film wordt om 10u30 vertoond in Kinepolis Gent.

Vanaf zaterdag 5 oktober kan je de gratis tickets (maximum twee per persoon) afhalen in de Stadswinkel, gelegen in de Raadskelder van het belfort (Botermarkt 17A).

Telefonisch je tickets reserveren is niet mogelijk. De plaatsen zijn uiteraard beperkt, dus wees er snel bij!

De film gaat over Inuk die samen met zijn drankverslaafde moeder en zijn brutale stiefvader in Nuuk, de ijskoude hoofdstad van Groenland, woont.

Een sociale helpster brengt de jongen onder in een weeshuis op een eilandje in de Noordelijke IJszee, waar Inuk de jager Ikhuma leert kennen. Ikhuma jaagt op ijsberen, maar wordt ook geplaagd door herinneringen uit zijn verleden.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

We hebben hier bij gratis.be nog een stapel filmtickets liggen waar we maar al te graag van af willen!

Er is maar één voorwaarde: je moet via onderstaande link een bestelling bij Zalando plaatsen en de orderbevestiging doormailen naar info@gratis.be!

De eerste 30 personen waarvan we een mail met orderbevestiging ontvangen, mogen op onze kosten naar de topfilm Runner Runner met Ben Affleck, Justin Timberlake en Gemma Arterton in de hoofdrollen.

‘Run, run, run’ dus als de bliksem naar de online shop van Zalando via onderstaande link, plaats er je bestelling en vergeet vooral je bevestiging niet door te sturen naar info@gratis.be!

De winnaars ontvangen hun prijs in de vorm van een gratis filmticket voor een film naar keuze in Kinepolis, maar als je het ons vraagt, is Runner Runner de film die je gezien moet hebben!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

carlsberg bier appOnder de strijdkreet ‘Tournee Digitale’ geeft Carlsberg iedereen zes pintjes bier weg.

Het is te zeggen: jij mag zes pintjes weggeven aan je vrienden.

Hopelijk krijg je er dan ook enkele terug.

Download de Carlsberg applicatie voor je iPhone of Android en je kan de biertjes beginnen uitdelen.

Die kan je dan gaan ophalen in Kinepolis (zie de lijst voor precieze locaties en data).

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

filmtickets kinepolisGratis naar een film naar keuze in een Kinepolis-vestiging bij jou in de buurt?

Dat is mogelijk!

Het enige wat jij hoeft te doen, is naar de onderstaande website surfen.

Daar lees je hoe je een gratis filmticket in de wacht kan slepen.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.


Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!