Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!


gratisregistreren

Ben jij op zoek naar gratisregistreren?
Gratis.be verzamelt alle aanbiedingen en websites die met gratisregistreren te maken hebben. Wij garanderen dat wat we als gratis aanduiden, ook echt gratis is! 

Hammer Time

Zoek jij nog een leuk kerstcadeau? Van juwelen en keukengerei tot iPhones en platenspelers, dit weekend kan je de coolste gadgets in huis halen!

Op 9, 10 en 11 december organiseert Vakantieveiligen.be Hammer Time, de gékste dagen van het jaar!

Gedurende deze dagen worden de allerleukste producten aangeboden online en iedereen kan bieden op zijn of haar favoriet item.

Ook jij kan bieden op deze veilingen en wie weet zijn ze voor een prikje van jou!

Registreer je helemaal gratis en doe snel mee aan deze gekte, na maandag is het al voorbij!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.
Brussels Yoga Day

Doe jij elke ochtend al een zonnegroet? Of wil je graag eens Yoga proberen?

Schrijf je dan nu helemaal gratis in voor de Brussels Yoga Day. Op 24 juni kan je in het Ter Kamerenbos om 10u30 samen met honderden anderen meedoen aan de 5de editie van deze Yoga dag.

Deelname is volledig gratis, maar je moet je wel verplicht inschrijven. De dresscode is 100% wit om allemaal samen de kleur van de vrede uit te stralen.

Alle deelnemers kunnen profiteren van deze gratis Yoga sessie, een Welcome Pack, en een Yoga Collector gids met tips en adresjes.

Vanaf 1 juni kan je je inschrijven.

Wie neem jij mee?Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!