Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!


eczeem

Ben jij op zoek naar eczeem?
Gratis.be verzamelt alle aanbiedingen en websites die met eczeem te maken hebben. Wij garanderen dat wat we als gratis aanduiden, ook echt gratis is! 
 

waterverzachter aqua service

Heb je last van een droge huid, eczeem, kloven of rode handen? Dit zijn problemen die veroorzaakt kunnen worden door hard water. Ons Vlaams leidingwater bevat namelijk veel kalk waardoor huidproblemen kunnen ontstaan.

Met een waterverzachter haal je kalk uit je leidingwater zodat je huid gezond blijft. En dat is niet het enige voordeel. Het is beter voor je kleren én je bespaart er ook heel wat geld mee.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan en krijg meteen 1 jaar gratis zout. Dat is een korting van € 200.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

neutral zeepJe huid is een kostbaar en opvallend bezit.

Omdat je huid vaak in aanraking komt met stoffen die een ongewenste huidreactie kunnen opwekken, kunnen allergieën of overgevoelige reacties van de huid het gevolg zijn.

Een goede verzorging en het gebruik van de juiste producten is dan ook een eerste vereiste.

Daarom is er Neutral, met 0% parfum en 0% kleurstof, zonder parabenen en andere overbodige toevoegingen, voor een complete verzorging van je huid.

Ook als je geen gevoelige huid hebt zijn Neutral producten zeer aan te raden. Ontdek wat Neutral voor jouw huid kan doen.

Ontvang gratis een setje huidverzorgingsproducten, bestaande uit: douchegel, bodymilk, wasverzachter en vloeibaar kleurwasmiddel.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.


Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!