Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!


ballonvaart

Ben jij op zoek naar ballonvaart?
Gratis.be verzamelt alle aanbiedingen en websites die met ballonvaart te maken hebben. Wij garanderen dat wat we als gratis aanduiden, ook echt gratis is! 
 

De boeiende wereld van de biotechnologie ontdekken?

Op zaterdag 23 juni kan je kennis maken de wondere wereld van de biotechnologie voor voeding, gezondheid, milieu en economie.

45 Vlaamse bedrijven, onderzoekscentra en hogescholen openen de deuren van de labo’s, waar je anders moeilijk toegang toe krijgt.

Wetenschappers vertellen je over hun werk en onderzoek.  En je krijgt de kans om zelf biotechexperimenten uit te voeren.

Alle activiteiten gaan door tussen 10 en 18 uur.

Je maakt bovendien kans op een ballonvaart. Druk het evaluatieformulier af, vul het in na je bezoek en misschien trekt een onschuldige hand je naam eruit.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.


Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!