Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!


B-dagtrip

Ben jij op zoek naar B-dagtrip?
Gratis.be verzamelt alle aanbiedingen en websites die met B-dagtrip te maken hebben. Wij garanderen dat wat we als gratis aanduiden, ook echt gratis is! 

autosalon

Van 19 tot 27 januari is het Autosalon, dit jaar gedoopt tot Brussels Motor Show. De place to be voor autoliefhebbers, motorfanaten en iedereen die op zoek is naar een nieuwe wagen!

Je kan je tickets op voorhand online kopen. Zo kan je profiteren van 10% korting t.o.v. tickets die je ter plaatse koopt. Bovendien kan je online verschillende voordelige packs bestellen, zoals een Bonus pack, waarmee je ook toegang tot het Dream Cars Salon hebt.

Gaan jullie met het openbaar vervoer? Dan kan je best voor een B-Dagtrip “Autosalon 2019” gaan, die je kan kopen in het station of aan de kassa. Hiermee kan je heen en terug met de trein, de metro en heb je toegang tot het Autosalon. De prijzen zijn afhankelijk van de locatie, maar je betaalt sowieso een pak minder dan wanneer je alles afzonderlijk zou kopen.

Ga je met de motor? Dan kan je dit jaar gratis parkeren, vlak naast de expo. Als je met de auto gaat kan je uiteraard ook parkeren nabij het event, maar hiervoor betaal je het standaardtarief van € 10.

Ben jij gefascineerd door alles wat auto’s betreft? Dan moet je zeker de gratis online magazines Autowereld, Autozine en AutoGids eens bekijken. Zo blijf jij als geen ander op de hoogte van de laatste trends, nieuws, innovaties en evenementen.

Ga jij binnenkort naar hét auto-evenement van het jaar? Profiteer dan zeker van de kortingen. Veel plezier!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Haal je gebruikte Go Pass 10, Rail Pass of Key Card snel uit de prullenmand of de papierbak, want deze gebruikte rittenkaart levert je tot 7 juli een gratis treinrit op!

Download het deelnemingsformulier op onderstaande link, print het af en vul het volledig in. Niet er je gebruikte rittenkaart aan vast en wissel het aan een loket naar keuze in voor een Bonus Pass, oftwel één gratis rit voor in dezelfde klas als het overhandigde vervoersbewijs.

Door mee te doen aan deze gratis actie ding je bovendien automatisch mee naar één van de leuke prijzen die aan deze promotie verbonden zijn. Zo verloot de NMBS onder de deelnemers ook nog Bongo bonnen en B-Dagtrips (1 Bongo bon Nachtje heen en terug voor de winnaar en 10 Bongo bonnen Dagje heen en terug en 10 B-Dagtrips voor 20 andere gelukkigen).

Om aanspraak te maken op deze leuke prijzen dien je de wedstrijdvragen correct te beantwoorden en de schiftingsvraag zo dicht mogelijk te benaderen! Succes!

Zorg er wel voor dat je gebruikte rittenkaart werd aangekocht na 1 juni 2012 en volledig ingevuld werd. De actie is beperkt tot 7.500 rittenkaarten, waarvan telkens 2.500 deelnemers met een Go Pass 10, Rail Pass of Key Card.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.


Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!