Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Stuur een gratis e-card met persoonlijke boodschap

Aanbieding afgelopen 25/12/2018 Gratis Producten
gratis e-card

Prettige Feesten! Stuur jij een kaartje met je wensen voor het nieuwe jaar?

Een papieren wenskaart sturen is niet meer echt van deze tijd. Een e-card sturen is niet alleen modern, maar ook gemakkelijk. Kortom, de ideale manier om je eindejaarswensen te sturen naar vrienden en familie!

Bij Hallmark kan je kiezen uit verschillende e-cards, elk met een leuke tekening en/of kerstboodschap. Leuk is dat je ook nog een persoonlijk berichtje kan toevoegen om jouw wenskaartje uniek te maken!

Selecteer een e-card, schrijf een tekstje en voeg de naam en het e-mailadres van je vriend(in) of familielid in. In enkele minuten tijd is het klaargespeeld!

Stuur jij dit jaar een e-card i.p.v. een traditionele wenskaart? Neem een kijkje tussen de verschillende ontwerpen van Hallmark en bedenk alvast een leuk tekstje!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!