Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Straffe stuntprijzen voor Sinterklaascadeaus bij Fun

30/11/2018 Kortingen, Kortingsbonnen
sinterklaascadeau

Daar wordt aan de deur geklopt, zacht geklopt, hard geklopt. Heb jij reeds al je Sinterklaascadeaus in huis gehaald? Of ontbreekt er nog iets?

Bij Fun zit je goed. Je kan kiezen uit tal van geweldige cadeaus, denk aan LEGO speelgoed, speelsets van My Little Pony en poppenhuisjes! En de prijzen zijn t.e.m. 6 december werkelijk ongezien. Met kortingen van € 40 en meer zou je haast gek zijn om er niet van te profiteren!

Fun heeft talloze winkels in Vlaanderen en ook een webshop. De acties zijn enkel geldig voor aankopen in de webshop. Vanaf € 50 wordt jouw bestelling trouwens gratis verzonden. Bovendien kan je alles gratis retourneren binnen de 365 dagen.

Nog op zoek naar een Sinterklaascadeau? Waar wacht je nog op? Shop bij Fun en geniet van de geweldige acties!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

  Als eerste op de hoogte?


  Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

  Gratis.be Tiplijn

  Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

  Laat het ons weten via de tiplijn!  Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!