Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Spaanse topwijn aan halve prijs!

17/11/2015 Kortingen

Bij Wijnbeurs hebben ze een topwijn op de kop kunnen tikken en wij mogen er van meegenieten!

Ze hebben de 16 jaar oude 1999 Reserva uit de ‘Bordeauxstreek van Spanje’ oftewel de Ribera del Duero uitvoerig getest en goed bevonden.

Deze wijn werd zelfs uitgeroepen tot Wijn van het Jaar gezien de ongelofelijk scherpe prijs-kwaliteitsverhouding.

Wijnbeurs doet er nog een schepje bovenop en biedt deze Reserva aan halve prijs aan! Zo betaal je tijdelijk slechts 7,99 euro per fles, terwijl deze flessen op de markt variëren van 25 tot 100 euro per fles, een echt koopje dus.

Als jij aan de feesttafel wil uitpakken met een klassewijn, hoef je niet langer te twijfelen! Bestel nu vooraleer het te laat is! Naast deze scherpe prijs geniet je ook nog eens van gratis verzending.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!