Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

gratis huishoudhulp daoust dienstencheques

De huishoudelijke taken in huis krijg jij ook nooit gebolwerkt? Of je verlangt nu eenmaal naar wat meer vrije tijd? Je bent zeker niet alleen.

Of het nu voor ramen te lappen, te strijken, te kuisen of de afwas te doen is: met een huishoudhulp zou je al een pak verder staan. Jouw huishoudelijke taken worden verlicht en zo heb je meer tijd voor dingen die er echt toe doen, zoals tijd voor jezelf of het gezin!

Daarom schenkt interimkantoor Daoust nu 1 maand gratis huidhoudhulp weg aan alle nieuwe klanten. Het enige wat je moet doen is je aansluiten als klant bij Daoust Dienstencheques!

Opgelet: de actie loopt slechts tijdelijk en is enkel geldig voor nieuwe klanten. Wees er dus snel bij als jij dringend wilt investeren in welverdiende tijd voor jezelf of quality time met de familie. Met de huishoudhulp van Daoust kan je alvast op beide oren slapen.

Help je zelf als huishoudhulp? Dan beloont de nieuwe vriendenactie van Daoust je nu met een uitzonderlijke actie waarbij je heel makkelijk Carrefour cadeaucheques ontvangt!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang maximum 1x per week alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Reacties

Reageer met Facebook

Gratis met twee naar de film?

Kinepolis cinema vouchers

Wekelijks een overzicht van acties + kans op Kinepolis cinema vouchers!


WIN: TWEE CINEMATICKETS

filmtickets kinepolis

Laat jouw e-mailadres achter en blijf op de hoogte van onze fantastische aanbiedingen!

Onder alle inschrijvingen verloten we iedere week ook 2 filmtickets!