Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Pritt Glitter Stick 100% terugbetaald

28/01/2017 100% Terugbetaald

Knutselwerkjes worden zoveel mooier met deze glitterlijm in geel en rood die ook na  het plakken zijn mooie kleur behoudt. Je kinderen zullen er dol op zijn en voor ongelukjes hoef je niet te vrezen want de lijm is makkelijk uitwasbaar op 20 graden.

Product: 1 Pritt Glitter Stick

Winkel: alle winkels

Waar vind je de actie: Op de verpakking staat: 100% gratis.

Wat moet je doen: Registreer je via Prittworld.com door het deelnameformulier in te vullen. Stuur dit formulier samen met het origineel kassaticket met datum/bedrag /product omcirkeld op naar het adres dat vermeld staat op het deelnameformulier.

Portokosten: niet terugbetaald

Voorwaarden: Slechts 1 terugbetaling per persoon, adres en/of IBAN-nummer.

Geldig tot: 31/12/2017

Tip: We raden aan om een kopie/scan van je aanvraag en kassaticket te maken en bij te houden tot het bedrag terug op je bankrekening staat.

Geldig tot 31/12/2017 - Aanvragen voor 31/12/2017


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties (1)

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!