Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Plaats een gratis klusopdracht en win een vakman!

12/09/2012 Gratis Diensten

klusjes vakmanHeb jij in huis iets dat al járen kapot is en dat je wel wil herstellen, maar je hebt er de tijd of de goesting niet voor?

Of een kamer/badkamer die je graag eens volledig opgefrist wil zien door een vakman?

Nu hoef je niet meer zelf alle vakmannen af te bellen, om dan te horen dat ze wel een gaatje vrij hebben in hun planning, ergens in 2028.

Plaats de opdracht gratis op de nieuwe site KlusJobs, waar verschillende vakmannen zullen reageren en een prijsvoorstel maken. Je kan meteen vergelijken!

Als je het klusje voor 26 september online zet, maak je bovendien kans om een vakman te winnen, die de opdracht (tot 500 euro) gratis voor je uitvoert!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

  Als eerste op de hoogte?


  Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

  Gratis.be Tiplijn

  Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

  Laat het ons weten via de tiplijn!  Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!