Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Ontvang extra plus-punten bij Q8 en Delhaize Shop & Go

Aanbieding afgelopen 05/11/2016 Geld besparen

Met je Delhaize plus-kaart kan je bij Q8 eenvoudig plus-punten sparen. Dit kan zowel in de Delhaize Shop & Go als aan de plus-punten spaarpaal. Je krijgt 1 plus-punt per 2 liter brandstof en 1 plus-punt per aankoopschijf van €2 in een Delhaize Shop & Go bij een Q8 station.

Voor elke 500 plus-punten krijg je een aankoopbon van €5 die je kan gebruiken als korting op je aankopen bij alle Q8 stations met shop, Delhaize, Tom&Co, Di en Planet Parfum.

Nu kan je bij Q8 gratis honderden extra plus-punten ontvangen!

Hoe krijg je die? Vraag een plus-kaart en twee bijbehorende sleutelhangers gratis online bij de website van Q8. Je kan ze ook gratis verkrijgen in alle Q8 stations met shop of in alle Delhaize verkooppunten in België.

Deze actie is geldig tot en met 13 november 2016 bij een tankbeurt vanaf 25 liter of bij een minimum aankoop van €5.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!