Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Ontvang gratis glowarmbanden en beleef een spetterende Halloween

16/10/2017 Gratis bij aankoop
dream glow armbanden gratis bij gifts gadgets

Halloween nadert met rasse scheden… Nog op zoek naar een verkleedkostuum of leuke decoratie?

Dan moet je zeker eens een kijkje nemen op GiftsGadgets. Het “cadeau warenhuis op internet” biedt een zeer divers assortiment aan. Je vindt er een heleboel originele geschenken om vrienden en familie mee te verrassen, maar evenzeer om jezelf cadeau te doen. Zo vind je een uitgebreid aantal halloweenartikelen terug: van t-shirts tot heksenhoeden, glow in the dark spinnen tot maskers.

Als je nu voor een bedrag van € 15 aankoopt, krijg je er een set van 3 Dream Glow armbanden bovenop.

De armbanden in vrolijke kleuren zijn altijd leuk om op feestjes te dragen, vermits ze oplichten in het donker. Ze zijn perfect voor elk soort feestje, maar je halloweenoutfit maken ze helemaal af!

Hoe bemachtig je deze gratis armbanden? Simpel: voeg ze toe aan jouw minkelmandje en voer de kortingscode HW2017 in. Dan wordt het aankoopbedrag van de armbanden afgetrokken van jouw bestelling.

Krijg je er niet genoeg van? Op OrigineelCadeau vind je nog meer inspiratie voor knotsgekke en verrassend leuke geschenken, tegen de laagste prijzen!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

  Als eerste op de hoogte?


  Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

  Gratis.be Tiplijn

  Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

  Laat het ons weten via de tiplijn!  Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!