Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

GAIA Testament Gratis Informatie Hond Kat

Staan de beelden van de wantoestanden in de Belgische slachthuizen ook in jouw geheugen gegrift? Jij kan de dierenmishandeling mee een halt toeroepen.

GAIA is welbekend in Vlaanderen. Al jaren strijdt de dierenrechtenorganisatie voor een beter dierenwelzijn. De organisatie, die géén subsidies ontvangt, is volledig afhankelijk van giften.

Zo kan je de vzw bijvoorbeeld opnemen in jouw testament, waardoor je in een betere toekomst investeert voor jouw lievelingsdieren.

Je kan nu volledig gratis en vrijblijvend informatie ontvangen over deze formule voor jouw nalatenschap.

Interesse? Geef gewoon jouw gegevens op en binnen enkele dagen al ontvang je een gratis brochure en documentatie voor een diervriendelijk testament.

GAIA zorgt ook voor de opvang van jouw huisdieren als jij er niet meer bent. Ontdek er alles over!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!