Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Montage Goodyear-banden nu zeer voordelig

26/04/2018 Geld besparen, Gratis bij aankoop, Gratis Diensten
Goodyear-banden

Ga je deze zomer met de wagen op reis? Dan wil je natuurlijk op alles voorbereid zijn. Wist je dat het bijvoorbeeld zeer onveilig is om met versleten banden te rijden?

Lijken ook jouw banden ondertussen weer aan vervanging toe? Dan is het nu tijd om dit te checken en actie te ondernemen.

Bij Auto 5 betaal je nu maar de helft van de prijs voor de montage van nieuwe Goodyear-banden. Heb je maar 2 nieuwe banden nodig, dan betaal je enkel de montage van 1 band. Moeten alle 4 de banden vervangen worden, dan betaal je de montage van slechts 2 banden.

Auto 5 is een verkooppunt van banden van verschillende gerenommeerde merken. Om banden te kopen en de montage in te plannen ga je gewoon naar een Auto 5-centrum. Regel je liever alles online? Dat kan ook. Gewoon de bestelling afronden en een afspraak maken.

Let wel: maak een afspraak voor de montage vóór 21 mei. Nadien is de actie niet meer geldig.

Versleten banden? Aarzel niet en contacteer Auto 5!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

  Als eerste op de hoogte?


  Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

  Gratis.be Tiplijn

  Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

  Laat het ons weten via de tiplijn!  Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!