Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Met korting naar Winter Plopsaland

28/12/2017 Kortingen, Kortingscodes
Winter Plopsa

Bezorg je kinderen een kerstvakantie om nooit meer te vergeten!

Hoe? Simpel, combineer de vele cadeautjes die ze ongetwijfeld al gekregen hebben met een bezoekje aan Winter Plopsaland.

Met de actiecode WINTER krijg je € 10 korting bij Winter Plopsaland in De Panne, waardoor je uiteindelijk slechts € 25,99 euro betaalt in plaats van € 35,99 euro!

De kortingscode KERST levert je dan weer €5 reductie op bij Plopsa Indoor Hasselt. Beide acties lopen nog tot en met 7 januari 2018. De tickets zelf blijven geldig tot 2 jaar na aankoop.

In Plopsa Coo heb je zelfs geen code nodig en profiteer je sowieso van € 10 korting tot en met 28/02/2018. De aangekochte tickets zijn geldig vanaf de start van het nieuwe seizoen op 31/03/2018 tot en met 10/07/2018.

Oh ja, zoek je nog een leuk (laat) kerstcadeau of nieuwjaarsgeschenk? Koop dan hier een Plopsa-funcard in een leuk geschenkdoosje voor slechts € 74,99 euro in plaats van € 84,99!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!