Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Loctite, Pattex & Rubson 100% terugbetaald (enkel producten die voorzien zijn van een actiesticker)

23/11/2016 100% Terugbetaald

Een sterke lijm of een goede vochtopnemer kan in elk huis goed van pas komen. Met de betrouwbare producten van Loctite, Pattex & Rubson worden alle klusjes een fluitje van een cent!

Nu krijg je de producten van Loctite, Pattex en Rubson 100% terugbetaald!

Hoe kan je hiervan profiteren? Je koopt het promotionele product aan bij Carrefour Hypermarkten. Deelnemende producten zijn voorzien van een sticker met een unieke code.

Daarna kan je online het product selecteren dat je gekocht hebt. Onder het product vul je de actiecode in die op de achterzijde van de actiesticker vermeld staat. Vervolgens krijg je 4 opties te zien. Hier selecteer je ‘100% terugbetaling’ (uiterst rechts). Daarna vul je nog even je gegevens in en laad je de kassabon op.

Enkele dagen later ga je een mailtje ontvangen met de terugbetaling.

Deze aanbieding is geldig tot en met zaterdag 31 december en is beperkt tot maximum drie deelnames per persoon.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

  Als eerste op de hoogte?


  Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

  Gratis.be Tiplijn

  Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

  Laat het ons weten via de tiplijn!  Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!