Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Krijg gratis 20 rijminuten bij Drivenow Carsharing

24/11/2016 Gratis Diensten

Wat dacht je van een auto huren die perfect is voor elke gelegenheid en die je kan achterlaten waar je maar wilt? Deze moderne manier van mobiliteit is nu werkelijkheid!

Je kan een auto huren door je eenvoudig online te registreren. Daarna ontvang je je klantenkaart per post. Vervolgens kan je heel eenvoudig via de smartphone-app een auto in je buurt lokaliseren en hem 15 minuten op voorhand gratis reserveren.

Indien je je nu registreert, betaal je geen inschrijvingskosten en krijg je 20 rijminuten cadeau!

Je kan comfortabel rijden met de nieuwste modellen van Mini en BMW. Met je klantenkaart of je smartphone-app kan je gemakkelijk de auto’s openen en sluiten, je hebt hierbij geen sleutel nodig.

Binnen het gehele bedrijfsgebied kan je de auto parkeren en achterlaten wanneer je maar wilt. Het is dus niet nodig om naar een aangewezen afhaal- of parkeerstation te rijden.

Profiteer snel van dit voordeel en geniet van de vrijheid om te rijden wanneer je maar wilt.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties (1)

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!