Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Kipling Back To School met kortingen tot -70%

31/07/2018 Kortingen
back to school Kipling Vente Exclusive

Ben jij al lid van Vente-Exclusive.com? In de webwinkel vind je meer dan 800 topmerken aan uitzonderlijk lage prijzen.

Momenteel kan je er profiteren van een exclusieve Kipling Back to School sale met kortingen tot -70%! Naast boekentassen zal je ook tal van andere Kipling artikelen op de kop kunnen tikken.

Schrijf je nu gratis in bij Vente Exclusive en profiteer meteen van de kortingen. Bovendien wordt jouw eerste bestelling gratis verzonden.

Het Belgische merk Kipling, met de alom bekende ‘Kipling Monkeys’, is al sinds de jaren ’80 een wereldwijd succes. De betaalbare, sportieve en duurzame tassen, worden in meer dan 65 landen met trots gedragen door jong en oud.

De Kipling sale loopt slechts tot 1 augustus. Wees er dus snel bij!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

  Als eerste op de hoogte?


  Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

  Gratis.be Tiplijn

  Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

  Laat het ons weten via de tiplijn!  Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!