Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Kijk gratis naar alle Medialaan-zenders met Stievie Free

05/01/2016 Gratis Diensten

Met de nieuwe Stievie FREE app kan je gratis naar alle zenders van Medialaan kijken, en dit zowel live als licht uitgesteld, wat inhoudt dat je programma’s tot zes dagen terug kan bekijken.

In het zenderaanbod van Medialaan zitten VTM, 2BE, Vitaya, JIM en VTMKZOOM.

Voorlopig kan je Stievie FREE gratis gebruiken op je computer, laptop of tablet. In de loop van 2016 worden de smartphone en de smart tv hier nog aan toegevoegd.

Het enige dat je er ter compensatie moet bijnemen, zijn de korte reclameblokken, die niet doorspoelbaar zijn. Hét moment bij uitstek voor een toiletpauze of om even naar de (koel)kast te lopen voor je drankje, chips of popcorn!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!