Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Kies zelf voor welk bedrag je eropuit trekt tijdens de herfstvakantie

25/10/2017 Geld besparen, Kortingen, Vrijetijdsbesteding
vakantieveilingen halloween herfstvakantie

De herfstvakantie staat voor de deur en jij hebt beslist om nog een onvergetelijke activiteit of deugddoende trip vast te leggen?

Neem dan zeker eens een kijkje in het aanbod van Vakantieveilingen. Daar worden liefst 56 vakantieveilingen opgesomd: van pretpark tot dierentuin en van indoor speeltuin tot pannenkoekenfestijn, maar ook overnachtingen voor 2 in Zeeland of citytrips in een 4-sterrenhotel in Parijs behoren tot de mogelijkheden.

Naast een heel aantal uitjes voor het gezin, kan je ook kiezen voor activiteiten met vrienden: ervaar de kracht van een Aston Martin of test de fantastische Audi R8, beleef de meest angstaanjagende Halloween in jaren of zet de bloemetjes buiten in Club Versuz. Nog sportiever? Ga karten, indoor skiën, bowlen of paintballen. Je hoort het: keuze zat!

Het concept van Vakantieveilingen is heel eenvoudig en kan jou als vakantieganger, dagjestoerist of bezige bij enorme voordelen opleveren. Kies een activiteit of vakantie die jou aanspreekt en plaats een bod. Je kan zelf volgen of er voor de deadline een hoger bod komt. Als dat niet het geval is, is het uitje van jou voor de prijs die jij het waard vindt. Toch een hoger bod gekomen? Dan kan je nog altijd kiezen om dat bod te overtreffen.

In feite komt het er dus op neer dat je zelf bepaalt hoeveel je betaalt voor een heerlijke herfstactiviteit met vrienden of familie! Zo kan je echte koopjes doen en behoud je zelf de controle over jouw budget.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

  Als eerste op de hoogte?


  Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

  Gratis.be Tiplijn

  Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

  Laat het ons weten via de tiplijn!  Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!