Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Wandkalenders aan halve prijs bij Vistaprint

Aanbieding afgelopen 09/12/2013 Geld besparen, Kortingen, Kortingscodes

Een nieuw jaar gaat gepaard met evenveel afspraken, verjaardagen, feestjes,… die je absoluut niet mag en wil vergeten! Een kalender is dan ook meer dan welkom!

En als het dan ook eventjes kan liefst nog een gepersonaliseerde kalender zodat je iedere maand jezelf, je partner, je kinderen, je huisdieren,… kan zien schitteren.

Bij Vistaprint profiteer je heel de maand november van 50% korting op wandkalenders voor 2014 met de exclusieve kortingscode GRATIS003.

Dankzij deze code geniet je ook nog eens van gratis verzending! Genoeg redenen dus om je wandkalenders deze maand bij Vistaprint te bestellen.

Zo heb je meteen een origineel cadeau voor de feestdagen!

Actiecode: GRATIS003


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!