Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

houseprotec gratis vochtdiagnose premie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

België heeft maar liefst gemiddeld 200 dagen neerslag per jaar. Niet alleen wij hebben een hekel aan die regen, ook onze huizen lijden eronder. Wist je dat 1 op de 4 huizen in België last heeft van vocht en/of schimmels? Vochtproblemen komen overigens niet enkel in oude huizen voor. Ook in nieuwbouwwoningen is vocht een vaak gezien probleem.

Vocht en schimmels in huis zijn niet enkel schadelijk voor de woning zelf. Nog erger is het feit dat de gezondheid van jou en je gezin hier rechtstreeks onder lijdt. Zo krijgen mensen die in een vochtig huis wonen sneller te kampen met problemen van de luchtwegen. Op lange termijn kan dit tot astma lijden. Bovendien komen in vochtige huizen meer huisstofmijten voor. De kans op het ontwikkelen van huisstofmijtallergie wordt hierdoor vergroot.

Vocht kan dus heel wat schade veroorzaken. Heb jij opstijgend vocht in je kelder, een slaapkamermuur met vochtvlekken of condensatievocht op de ramen? Laat nu je huis gratis onderzoeken door HouseProtec, dé specialist in vochtbestrijding. Je ontvangt een gratis analyse en offerte, zonder verdere verplichtingen. Daarbovenop ben je verzekerd van een Renovatiepremie van de Vlaamse overheid tot wel € 750. Indien jouw woning ouder is dan 10 jaar geniet je ook nog eens van een verlaagd BTW-tarief.

Start vandaag met het voorkomen van gezondheidsproblemen en vraag een vrijblijvende diagnose aan.


Tags:

Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang maximum 1x per week alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Reacties

Reageer met Facebook

Gratis met twee naar de film?

Kinepolis cinema vouchers

Wekelijks een overzicht van acties + kans op Kinepolis cinema vouchers!


WIN: TWEE CINEMATICKETS

filmtickets kinepolis

Laat jouw e-mailadres achter en blijf op de hoogte van onze fantastische aanbiedingen!

Onder alle inschrijvingen verloten we iedere week ook 2 filmtickets!