Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis tickets Autosalon 2016

12/01/2016 Gratis Tickets

D’Ieteren Auto en het bijhorende netwerk van concessiehouders delen gratis inkomkaarten voor het Autosalon uit!

Rij jij dus met een Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Bentley, Lamborghini, Porsche of Bugatti, dan volstaat het je chassisnummer en datum van laatste inschrijving in te vullen op onderstaande link.

In ruil hiervoor ontvang je een duo-ticket voor het Autosalon, dat van 14 tot 24 januari in de Heizelpaleizen plaatsvindt.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

10 reacties op “Gratis tickets Autosalon 2016”

 1. beckers schreef:

  bij ons werkt het niet,

 2. iemand schreef:

  Die website van Dieteren aanvaard mijn chassisnummer niet! Is nochtans wel het juiste.

 3. NZ schreef:

  Geen idee wat hier de bedoeling van is maar geen van onze 2 VAG wagens worden aangenomen door dit systeem? Volgens mij meer reclame als wat anders…

 4. Christa Berten schreef:

  Beste, wij rijden met een audi A3 en willen graag naar het autosalon gaan. We vragen gratis tickets aan, maar de site aanvaardt het chassisnummer niet. Kunnen wij alsnog vrijkaarten krijgen? Dank

 5. Rik Nuyttens schreef:

  Beste, Ik rijd met een vw passat van 2008, heb alles ingegeven maar dit blijkt niet tewerken. Ik zou zeggen hoe toch aan kaarten komen???

  Met vriendelijke groeten,

  Rik Nuyttens

 6. De Clercq schreef:

  Duidelijk oplichterij om gegevens te krijgen van de klanten, ik vulde ook de gegevens in van een VW en kreeg geen mail in return

 7. Verstappen schreef:

  Zijn dat bedriegelijk reclame of niet?wees eerlijk en zeg het a.u.b.jullie hebben me uitgenodig om gratis duo-ticket voor het auto salon.ik heb jullie mijn gegevens en die van mijn wagen doorgestuurd zoals jullie het me vroegen.maar mijn duo-ticket;mag ik op fluiten.ik krijg geen enkel antwoord.ik verzoek jullie om jullie belooft na te gaan,en mijn duo-ticket
  Toe te zenden,of me uitlegen hoe ik mag aan geraken. Zo niet,zie ik me gedwongen om klacht in te dienen bij de juist instanties voor misleidend publiciteit.

 8. Tunyck Frederik schreef:

  Beste ik rij met een Audi A3 heb verschillende malen geprobeerd een kaart te bekomen maar het lukt mij niet

  Vriendelijke groeten

 9. Suy Marina schreef:

  Beste,

  ik heb ook geprobeerd gratis kaarten te bekomen, maar helaas, NOPPES. Ik vind dit niet kunnen. Ik rij toch ook al 20 jaar met VW!

 10. K.V. schreef:

  Werkt perfect, chasis.nr ingeven, code wordt per mail verzonden. deze code te valideren op website van het salon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!