Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis ticket Bokrijk bij De Standaard

23/06/2017 Gratis bij aankoop

Zaterdag 24 juni staat De Standaard in het teken van eerlijk en puur brood. Ambachtelijk brood gemaakt met eerlijke ingrediënten.

Je krijgt dan ook een hele boterham gratis bij je krant. Een ticket voor Bokrijk ter waarde van € 12,50 waarmee je het Openluchtmuseum en de kersvers geopende bakkerij van sterrenchef Kobe Desramaults en bakkerin Sarah Lemke kan bezoeken. Proef er zeker haar befaamde zuurdesembrood.

Daarnaast ontvang je een katoenen broodzak waarin je je brood op een ecologisch en esthetisch verantwoorde manier kan bewaren.

En om het helemaal compleet te maken krijg je een portie zuurdesem cadeau waarmee je zelf aan de slag kan gaan volgens het recept van Sarah Lemke. Dit kan je volgen in De Standaard Magazine.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties (4)

 • Danielle Weets schreef:

  Het lukt niet om te registreren voor de gratis tickets voor Bokrijk

  • Ruben schreef:

   Beste Danielle
   Intussen wat laat, maar mochten er zich nog eens zo’n problemen voordoen, contacteer je best de aanbieder van de promotie. In dit geval de klantendienst van De Standaard.
   Vriendelijke groet

 • Kristin schreef:

  Beste ik wil ook gratis ticket bokrijk maar Heb mijn code niet eer

  • Ruben schreef:

   Beste Kristin
   Ik raad je aan hiervoor contact op te nemen met de klantendienst van De Standaard. Hopelijk kunnen zij je verder helpen en kan je toch nog genieten van een dagje Bokrijk.
   Vriendelijke groet

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!