Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis testrit met de nieuwe Lexus NX 300h Hybride

24/11/2018 Gratis Diensten
lexus gratis testrit

Op zoek naar een nieuwe wagen? Heb je al eens een hybride auto overwogen? Door het efficiënt systeem met zelfopladende elektrische motor ligt je verbruik en de CO2-uitstoot een stuk lager!

Vraag nu een gratis proefrit aan met de nieuwe Lexus NX 300h Hybride en ervaar zonder kosten het rijplezier met een hybride wagen! Je kan tegelijkertijd ook reeds een gratis offerte aanvragen moest je hierin interesse hebben.

Andere voordelen?

 • Onderhoudsvrije elektromotor en dynamo
 • Zelfoplaadbare motor, je moet deze wagen nooit zelf opladen
 • Stijlvol en luxueus model

Selecteer bij welke Lexus-dealer je een afspraak wil maken. Dat kan o.a. in Brussel, Antwerpen en Hasselt. Vul nadien nog een aantal persoonlijke gegevens in en je aanvraag is afgerond.

Wil jij het zalige rijgenot van deze nieuwe hybride wagen ervaren? Vraag dan snel een gratis testrit aan!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

  Als eerste op de hoogte?


  Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

  Gratis.be Tiplijn

  Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

  Laat het ons weten via de tiplijn!  Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!