Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis Tai Chi in het park

04/09/2018 Vrijetijdsbesteding
gratis tai chi in het park

De zomervakantie zit erop, het gewone leven gaat weer van start. Tijd dus voor een nieuwe hobby. Wat dacht je van Tai Chi?

Tai wat? Tai Chi! Je kan het nu gratis uitproberen. Voor het achtste jaar op rij organiseert taichischool De Zachte Kracht namelijk gratis proeflessen op verschillende plaatsen in Vlaanderen.

Tai Chi is een Chinese krijgskunst die je helpt om bewust om te gaan met je lichaam en geest. Na een sessie voel je je volledig ontspannen.

Ontsnap dus maar even aan alle drukte en schrijf je in voor één van de gratis kennismakingslessen. Bye bye stress, hello mindfulness!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

  Als eerste op de hoogte?


  Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

  Gratis.be Tiplijn

  Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

  Laat het ons weten via de tiplijn!  Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!