Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis tablet, ovenschaal of hamamdoeken

Aanbieding afgelopen 10/10/2015 Gratis bij aankoop

Roularta heeft heel wat interessante magazines in haar aanbod zitten. En het leuke is dat je nu bij drie van hen een leuk cadeau ontvangt!

Ben jij, je man, je vader of misschien wel je opa verslaafd aan voetbal en nog tal van andere sporten? Dan is een abonnement op Sport / Voetbalmagazine zeker geen overbodige luxe!

Bij een abonnement van 1 jaar ontvang je gratis een tablet met bluetooth-klavier!

Of duik je liever in de magazines Nest of Bodytalk? Een abonnement van twee jaar levert je bij Nest een gietijzeren ovenschaal op waarmee je lekker aan de slag kan in de keuken.

Bodytalk verwent je dan weer met een gratis set hamamdoeken op voorwaarde dat je ook dit blad twee jaar leest. Aan jou de keuze!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!