Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis studieruimtes in Brussel

10/08/2018 Gratis Diensten
gratis studieruimtes

De herexamens komen eraan. Lukt het niet om thuis te studeren? Te veel leuke dingen waar je liever mee bezig zou zijn, zoals tv-kijken, playstation spelen en surfen op je gsm of pc?

De Stad Brussel voorziet een oplossing. Je kan gratis gebruik maken van de studieruimtes in het centrum, Laken en Neder-Over-Heembeek. Bovendien krijgen de studenten er gratis fruit, koffie én mogen ze de computers, wifi en printers gebruiken, allemaal gratis en voor niks!

De lokalen zijn elke dag open van 9u tot 21u, behalve zondag. Op 7 september zijn de herexamens voorbij en sluiten de ruimtes.

Woon jij in Brussel en zou je liever elders dan thuis studeren? Ga dan naar deze gratis studieruimtes!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

  Als eerste op de hoogte?


  Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

  Gratis.be Tiplijn

  Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

  Laat het ons weten via de tiplijn!  Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!