Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis Solo Patisserie

Aanbieding afgelopen 06/04/2016 Gratis Producten

Dat de meest eenvoudige bakrecepten overheerlijk kunnen zijn, bewijst Solo in april op 3 Bakateliers.

Daar kom je te weten hoe eenvoudig het is om overheerlijke cupcakes, chocolade cookies, madeleine koekjes en cake te bakken.

En als dat nog niet genoeg is, kan je ze ter plekke versieren met een persoonlijke boodschap en mee naar huis nemen om je kinderen of je partner mee te verrassen…

En om er thuis mee aan de slag te gaan, heb je uiteraard ook Solo Patisserie nodig. Druk op onderstaande link je waardebon af voor een gratis pakje Solo.

Je kan deze bon enkel ter plekke op één van de drie Bakateliers inleveren (Woluwe Shopping Center 07/04-09/04, Wijnegem Shopping Center 13/04-16/04 of Luik Belle-Ile 28/04-30/04).


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!