Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis Solo Patisserie bakboter

26/10/2016 Gratis Producten

Solo Patisserie is een heerlijke bakboter voor al jouw dessertbereidingen. Gebruik hem in een cake, taart of in koekjes.

Nu kan jij een pack Solo Patisserie helemaal gratis krijgen.

Hoe doe je dit? Ga naar de website van Solo, geef je mening over een Solo product en je kan een bon downloaden waarmee je in de winkel een gratis pak Solo Patisserie kunt afhalen. De vragenlijst is zeer kort en gemakkelijk.

Wij hebben deze aanbieding vrijdag 28/10 verstuurd in onze wekelijkse nieuwsbrief. Helaas krijgen wij nu al van veel lezers te horen dat de voorraad bonnen uitgeput is! Onze welgemeende excuses voor dit ongemak!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties (5)

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!