Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis skihandschoenen bij Makro

15/12/2017 Gratis bij aankoop, Vrijetijdsbesteding
skihandschoenen Tenson gratis Makro

Indien je binnenkort naar de bergen trekt en nog wat materiaal nodig hebt, is het een goed idee om eens bij Makro binnen te springen.

De winkel heeft een groot aanbod kwaliteitsvolle wintersportkledij. Tijdelijk krijg je zelfs een paar skihandschoenen cadeau.

Bij aankoop van 2 stuks uit het Tenson assortiment ontvang je nu een paar skihandschoenen t.w.v. € 44,90.

Makro heeft zowel ski-jassen als skibroeken voor dames of heren in de aanbieding. Schaf jezelf aan wat je nog nodig hebt om van de wintervakantie een onvervalst succes te maken en krijg er zomaar de stevige skihandschoenen gratis bij!

Je vindt de aanbieding ook terug in de winkelfolder van Makro. De aanbiedingen uit de folder zijn geldig t.e.m. 30 december 2017.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

  Als eerste op de hoogte?


  Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

  Gratis.be Tiplijn

  Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

  Laat het ons weten via de tiplijn!  Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!