Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis serum en staaltjes gezichtsverzorging van l’Occitane

06/10/2018 Gratis bij aankoop
occitane gratis serum

Een stralende en gezond ogende huid, dat kan alleen maar door de juiste producten te gebruiken!

L’Occitane en Provence geeft nu een gratis Immortelle Overnight Reset Oil-in-Serum en twee staaltjes gezichtsverzorging naar keuze weg. De revitaliserende werking van het serum zorgt al na 1 nacht voor een merkbaar verschil.

Aanbieding geldig bij elke aankoop in de winkel (zie hier de lijst van deelnemende winkels) en op de website van l’Occitane. Doe je je aankoop in één van de verkooppunten, dan vraag je gewoon aan de kassa naar je geschenken. Wanneer je online shopt moet je de unieke code SERUM18 ingeven om te kunnen genieten van de actie.

Opgelet, de aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt en tot 16 oktober 2018. Het is nu dus het moment om ervan te profiteren!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

  Als eerste op de hoogte?


  Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

  Gratis.be Tiplijn

  Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

  Laat het ons weten via de tiplijn!  Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!