Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis Royal Canin voor katten + 4 gratis producten

02/05/2014 Gratis Producten

Maxi Zoo doet zijn reputatie van gulle schenker weer alle eer aan, want de dierenwinkel deelt opnieuw gratis kattenvoer uit! Deze keer betreft het een zakje van 400 gram Royal Canin FBN Ragdoll of Norwegian Forest Cat.

Deze kattenvoeding ondersteunt de gezondheid van de huid en zorgt voor een zijdezachte vacht, rijk aan omega 3 en 6 vetzuren.

Het principe blijft onveranderd bij Maxi Zoo: vul je gegevens in op onderstaande link waarna je de bon voor een voor een gratis zak Royal Canin in je mailbox ontvangt. De actie loopt tot en met 6 mei en dit zolang de voorraad aan gratis zakken strekt.

Naast deze leuke actie zijn er nog vier gratis producten te verkrijgen bij Maxi Zoo. De bonnetjes hiervoor staan in de nieuwe folder van Maxi Zoo.

Het betreft een gratis blik Moments kattenvoeding, een gratis blik katteneten van Real Nature, een bakje hondeneten van Premiere en een blik Real Nature hondenvoer.  Ga met de originele bonnen ten laatste op 6 mei naar Maxi Zoo om ze in te ruilen!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!