Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis originele kerstkaartjes bij verschillende Kringwinkels

Aanbieding afgelopen 23/12/2018 Gratis Producten
gratis kerstkaarten

Over enkele dagen is het Kerstmis. Heb jij al kerstkaartjes gestuurd naar je vrienden en familie?

Dit jaar kan je extra origineel uit de hoek komen! Kringwinkel Den Azalee deelt de komende weken gratis wenskaarten uit, met een – wel heel – unieke foto op de voorkant!

De medewerkers van deze Kringwinkel gingen de creatieve toer op en maakten foto’s van allerlei opstellingen met herbruikbare spullen: van stalletjes, superhelden en een kerstboom van oude boeken tot een opstelling met een sok. Deze foto’s verwerkten ze nadien tot kerstkaartjes.

In totaal werden er een duizendtal kaartjes afgedrukt. Je kan ze krijgen in de Kringwinkels in Sint-Niklaas, Sint-Gillis-Waas, Temse en in de winterchalet van de schaatsbaan in Sint-Niklaas.

Wil jij een gratis exemplaar bemachtigen? Aarzel dan niet, want op is op!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!