Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis openbaar vervoer in Brussel op 2 december

29/11/2018 Gratis Diensten
gratis mivb brussel

Op zondag 2 december kan iedereen deelnemen aan de klimaatmars ‘Claim the Climate’ in Brussel. De optocht vertrekt aan het Noordstation (Albertlaan 3) om 12u en eindigt tegen 16 à 17u in het Jubelpark.

Om deelname aan de mars te stimuleren reis je op deze dag gratis op het MIVB-net. De toegangspoortjes gaan allemaal open. Iedereen kan dus zonder valideren opstappen op de tram, metro of bus in Brussel.

De betoging heeft tot doel de uitvoering van de klimaatakkoorden van Parijs te eisen van de overheden die ze ondertekenden. De temperatuurstijging moet volgens die akkoorden onder de 2°C blijven t.o.v. pre-industriële waarden.

Ga jij ook naar de klimaatmars in Brussel? Profiteer dan zeker van de actie van de MIVB!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

  Als eerste op de hoogte?


  Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

  Gratis.be Tiplijn

  Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

  Laat het ons weten via de tiplijn!  Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!