Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis naar de cinema op Film Fest Gent

05/10/2018 Gratis Tickets
kinepolis gratis tickets

Ben jij van Gent en was je eigenlijk sowieso al van plan om dit jaar nog eens naar Film Fest Gent te gaan? Dan hebben we leuk nieuws voor jou!

Op 13 oktober kan je om 10u gratis naar de film ‘Dilili in Parijs’. Een film over het meisje Dilili, dat in Parijs allerlei duistere avonturen beleeft. Toch is de stijl opgewekt en leuk voor zowel jong als oud.

Je kan je gratis tickets ophalen in de Stadswinkel onderin het Belfort te Gent. En dit tot op de dag van de cinemavoorstelling zelf.

Opgelet, er worden maximum 4 tickets per persoon weggegeven en de anbieding is geldig zolang de voorraad strekt. Wees er dus snel bij!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

  Als eerste op de hoogte?


  Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

  Gratis.be Tiplijn

  Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

  Laat het ons weten via de tiplijn!  Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!