Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis Marshall speaker bij Humo!

01/06/2016 Gratis bij aankoop

Ben jij een trouwe lezer van het weekblad Humo? Dan ben je toch veel beter af met een abonnement!

Je hoeft niet meer iedere week door weer en wind naar de dagbladhandelaar te hollen, maar ontvangt iedere week Humo in je brievenbus.

En als abonnee heb je maandagavond al gratis toegang tot de digitale tabletversie, waardoor je Humo echt altijd en overal kan lezen.

Tijdelijk krijg je een prachtig cadeau bij een abonnement: een Marshall acton bluetooth speaker ter waarde van 199 euro!

De enige voorwaarde is dat je intekent op een abonnement van 24 maanden dat je maandelijks slechts 14,95 euro kost! Niet twijfelen, gewoon doen!

Wist je dat je als abonnee gratis alle nummers kan donwloaden uit het archief en dat je van exclusieve aanbiedingen en voordelen geniet zoals avant-premières, concerttickets,…


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!